Röda boken är en debutroman. För att du ska kunna bilda dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig så kan du läsa de första kapitlen nedan. Dela gärna till vänner och bekanta, men utan några ändringar eller tillägg. Materialet är upphovsrättsskyddat.

 

”Den trettonde vägvisaren: Röda boken” av Stella Erika Lindblom är en roman som gavs ut under 2021. ISBN: 978-91-639-4320-1. Copyright © 2021 Stella Erika Lindblom och Bonnarlunda böcker. Alla rättigheter reserverade.

Denna skrift är ett särtryck för marknadsföring och får spridas fritt så länge det är intakt, utan tillägg eller ändringar.

 

Läs texten på skärmen

Till höger finns en meny med kapitlen. Klicka och läs.

 

Ladda ner provkapitel

Du kan ladda ner en fil med de första kapitlen. Klicka på knappen och spara på din enhet. Klicka för att zippa upp den till pdf-format.

Ladda ner fil: Provkapitel_Bonnarlunda_RB_pdf.zip
Nedladdad 100 gång(er)

 

Låna på bibliotek

Boken finns att beställa på KB:s Libris. Du kan också fråga efter den på ditt lokala bibliotek så hjälper de dig med beställningen. Boken finns också på biblioteket i Undenäs. Se Bibliotek Mellansjö.

 

Läs direkt på skärmen

Nedan finns upp ett fönster med pdf-text så att du (om du har rätt teknik) kan läsa direkt på sidan. Det funkar tyvärr ännu inte på mobiler eller i alla webbläsare. Det kan också ta ett tag innan texten laddas.

Om texten är för liten kan du förstora den med knapparna i textfältets meny. Om du ser sidvisning bredvid texten får du bort den med knappen längst till vänster (tre streck).